user_mobilelogo

A Beautiful Skin starts at Beautiful Moment

wow factory botoxLast van je rimpels, zie je er moe uit terwijl je uitgeslapen bent, maar je wilt een natuurlijke look, zonder alle expressie in je gezicht te verliezen en passend bij je uitstraling? Een rimpelbehandeling met injectables kan een goede oplossing zijn. Na de behandeling heb je weer die frisse blik en je oogt jonger!

Eén keer per maand is er een cosmetisch arts van The WOW factory in de salon aanwezig. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Hierin kun je samen met de cosmetisch arts je persoonlijke wensen  bespreken. Zij zal je op een zorgvuldige en deskundige manier van advies voorzien. Elvira Serlier en Jannine Wilpshaar zijn door hun jarenlange ervaring in de vrouwelijke gezondheidszorg uitgebreid bekend met de behoeften en wensen van vrouwen in elke levensfase. Mede door onze belangstelling voor huid aandoeningen is de eerste stap naar behandeling van deze problematiek ontstaan. Met injectables zorgen zij ervoor dat je je frisse en natuurlijke look houdt, zonder hierbij de natuurlijke expressie van het gelaat te verliezen.

Als je qua looks er fris, jong en happy uitziet, geeft dat je zelfverzekerdheid een boost. En dat straal je uit en je kan andere problemen ook beter te lijf. Klik hier voor meer informatie over de WOW factory en de behandelingen.

Er goed uit zien helpt je gewoon...... Be fabulous!

Contact gegevens

Beautiful Moment

Paramedisch Centrum Lijfsupport

Verhagenplein 3

2671HS Naaldwijk

T: 06 4507 9107

Openingstijden

Maandag: 9.00 - 22.00

Dinsdag: 9.00 - 22.00

Woensdag: gesloten

Donderdag: gesloten

Vrijdag: 9.00 - 18.00

Zaterdag: 9.00 - 13.00