OxyGeneo

OxygeneoDe OxyGeneo behandeling is een behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit. OxyGeneo is het alternatief voor microdermabrasie en zuurstoftherapie in 1 behandeling. Hiermee is de OxyGeneo een innovatieve huidvernieuwende behandeling.

 

Wat doet het

Exfoliatie van de bovenste huidlaag. Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen. Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende goed verzorgde teint. Uw huid voelt het verschil direct. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.OxyGeneo imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geëxfolieerd waardoor OxyGeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

 

Bohr-effect

OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huidtypen. Het maakt gebruik van een single-use CapSugen en Gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen. OxyGeneo kan worden toegepast in een snelle en aangename ‘walk in – walk out’ behandelsessie of worden toegevoegd aan een uitgebreide behandeling. Het werkt sneller dan een microdermabrasie behandeling en geeft een frisse uitstraling aan uw huid.

 

Voordelen

- Natuurlijk zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
- Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde celvernieuwing
- Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid
- Verhoogt de werking van andere anti-aging producten
- Meer resultaat in minder tijd
- Geen hersteltijd maar direct een stralende huid.
- Gemakkelijke ‘walk in – walk out’ behandeling
- Geschikt voor alle huidtypen
- Geschikt voor elke huidskleur en alle gelaatsgebieden
- Kan het gehele jaar door worden ondergaan
- Single-use verbruiksgoederen voor optimale hygiëne

OntdekNieuws & Acties

 • Youth Defense Treatment

  Youth Defense Treatment

  Beschermt, herstelt en activeert huidcellen, waardoor schade aan de huid en huidveroudering wordt voorkomen.Behalve de LOOkX Youth defense cream wordt hierbij gebruik gemaakt van het LOOkX Pil mask, eveneens met direct effect. De speciale LOOkX Brush tip massage maakt het verzorgende en ontspannende effect compleet.
  Youth Defense Treatment van 60 minuten €75,00 Actie: Youth Defense Treatment inclusief Youth Defense Cream en Time Stop oil nu voor €139,00
 • Winter Treatment

  Winter Treatment

  In de winter gaat je huid zich anders gedragen, als gevolg van de kou en de drogere lucht. Doordat de luchtvochtigheid, zowel binnen als buiten, veel lager is dan in de zomerperiode, droogt je huid veel sneller uit. En een droge huid is kwetsbaar en voelt niet lekker aan. Hiervoor heeft Beautiful Moment de Winter Treatment, waarmee je je huid in top conditie brengt.
  Winter Treatment: duur 60 minuten, prijs € 65,00
 • 1

logo website wit lang

 logo website wit lang