banner 1

Massage

Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diverse klachten te bevorderen. Naast deze lichamelijke voordelen wordt een massage ervaren als rustgevend en zorgt het voor een stress verminderende werking.

De ontspanningsmassage heeft tot doel de stress en opgebouwde spanning in het lichaam weg te nemen. Na deze massage voel je jezelf totaal ontspannen. Naast de rug worden ook de armen en de benen gemasseerd om een algehele ontspanning te verkrijgen.

Zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent kun je af en toe wel wat fijne ontspanning gebruiken. Het is soms moeilijk om een behandeling te kiezen waarvan je zeker weet dat het geen kwaad kan voor het kleintje in je buik.

 

Tijdens je zwangerschap verandert er veel aan je lichaam. Dit worden ook wel zwangerschapsklachten genoemd. Denk aan vermoeidheid, spataderen, het vasthouden van vocht en pijn aan de rug, nek en bekken. Hoe lekker is het dan als deze klachten verminderd kunnen worden door middel van een massage? Daarom is er een speciale zwangerschapsmassage.

 

Beautiful Moment is hier speciaal voor opgeleid. Er wordt rekening gehouden met de positie waarin gemasseerd kan worden, drukpunten die vermeden moeten worden en het gebruik van etherische olie.

OntdekNieuws & Acties

 • Youth Defense Treatment

  Youth Defense Treatment

  Beschermt, herstelt en activeert huidcellen, waardoor schade aan de huid en huidveroudering wordt voorkomen.Behalve de LOOkX Youth defense cream wordt hierbij gebruik gemaakt van het LOOkX Pil mask, eveneens met direct effect. De speciale LOOkX Brush tip massage maakt het verzorgende en ontspannende effect compleet.
  Youth Defense Treatment van 60 minuten €75,00 Actie: Youth Defense Treatment inclusief Youth Defense Cream en Time Stop oil nu voor €139,00
 • Winter Treatment

  Winter Treatment

  In de winter gaat je huid zich anders gedragen, als gevolg van de kou en de drogere lucht. Doordat de luchtvochtigheid, zowel binnen als buiten, veel lager is dan in de zomerperiode, droogt je huid veel sneller uit. En een droge huid is kwetsbaar en voelt niet lekker aan. Hiervoor heeft Beautiful Moment de Winter Treatment, waarmee je je huid in top conditie brengt.
  Winter Treatment: duur 60 minuten, prijs € 65,00
 • 1

logo website wit lang

 logo website wit lang